977 311 494

Servei 24h

ASCENSORS OMEGA

INSTAL·LACIÓ

ASCENSORS

A ASCENSORS OMEGA DISSENYEM,
FABRIQUEM I INSTAL·LEM
L’ASCENSOR QUE NECESSITA

Ascensors Omega us ofereix solucions per poder adaptar la instal·lació de l’ascensor a les possibilitats de la finca.

Estudiem de manera individual cada cas per donar-li una solució a mida per a cada client. Realitzem els plànols d´ascensors estàndard o l´adaptem a la superfície disponible. Podem col·laborar igualment en el disseny estètic dels ascensors arribant al millor compromís entre els components estètics i funcionals, assessorant-lo sobre la normativa vigent.

Facilitem la gestió i l’execució de l’obra civil, electricitat o qualsevol tipus d’obra necessària per a la instal·lació de l’ascensor.

Treballem amb els millors fabricants europeus i estem certificats a Qualitat; aquesta és la millor combinació per al millor resultat.

Cap component, mecànic o elèctric, és exclusiu de la nostra marca, per això l’ascensor sempre és i serà propietat del client; com ha de ser.

img-instalacion

EDIFICI SENSE ASCENSOR

Viu en un edifici antic sense ascensor? Sap que és possible instal·lar ascensors en edificis que no en tenen?
Tenim les vostres respostes.

Els temps canvien i la creativitat fa sortir solucions d’accessibilitat més avançades. A Ascensors Omega instal·lem ascensors a escales i façanes, patis interiors i altres ubicacions de l’interior de l’edifici.

Una possible solució per a edificis sense buit a escala és instal·lar l’ascensor a la façana, tenint en compte que els típics obstacles legals de fa anys s’han reduït al mínim. Una altra opció és apostar per una instal·lació al pati interior, on desapareixen les complicacions legals i només caldrà el consentiment dels veïns; amb una estructura panoràmica la pèrdua de llum serà mínima.

Si esteu cansats de viure en un edifici sense ascensor digueu-nos quines són les vostres necessitats i les característiques de l’edifici; a Ascensors Omega oferim tot tipus de possibilitats i, si voleu, ens encarreguem del projecte clau en mà: gestionem el desenvolupament i direcció de l’obra, l’obtenció de llicències i ens fem càrrec de les obres auxiliars (electricitat, serralleria, obra civil …)

OBRA NOVA

Instal·lem ascensors en obra nova a tot tipus d’edificis (residencials, pública concurrència, oficines…) i instal·lacions. Ens adaptem a les necessitats del constructor i les preferències del client. Mentre que altres empreses ofereixen un producte estandarditzat, nosaltres oferim solucions personalitzades amb el millor servei i termini de lliurament ajustat.

Des del moment que ens confia el seu projecte, a Ascensors Omega estudiem les diferents opcions per al disseny i la instal·lació de l’ascensor del seu edifici. A més, un cop instal·lat l’equip us assessorarem sobre les opcions més adequades de manteniment preventiu, correctiu i legal.

Si teniu un projecte en ment, el nostre departament comercial està a la vostra disposició. Expliqui’ns què necessita i els ho pressupostarem sense compromís, ajudant-lo en cada fase del projecte fins a la seva finalització.

HABITATGES UNIFAMILIAR

L’ascensor de velocitat reduïda, amb gran facilitat d’instal·lació i un disseny innovador, és la solució tecnològica més pràctica i fiable per a la superació de barreres arquitectòniques a la pròpia vivenda.

Construït a mida, s’adapta a qualsevol espai reduint el fossat i l´escapament necessaris i oferint les mateixes mesures de seguretat i acabats que un ascensor d’ús públic. Amb marcatge CE i el seu manteniment quadrimestral, tindrà tot un ascensor al seu propi habitatge a menor cost.

CARACTERÍSTIQUES GENERALS

· Cabina amb sostre.
· Dimensions sota demanda.
· Sòl antilliscant.
· Polsador d’alarma.
· Il·luminació de sostre temporitzada.
· Mirall decoració.
· Panells modulars.
· Botonera horitzontal o vertical.
· Dispositius de comandament amb il·luminació.
· Telèfon a cabina.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

· Capacitat de càrrega: 400 kg.
· Recorregut màx. 14 mts.
· Fós normalitzat: 200 mm.
· Potència motor: 3 CV (2,2 Kw).
· Alimentació: Monofàsica o trifàsica.
· Parades: il·limitades.
· Velocitat: 0,15 m/s.
· Escapament mínim: 2300 mm.
· Grup hidràulic amb vàlvula d’acció progressiva, Bomba silenciosa i clau de tancament manual.
· Quadre de maniobra amb placa
electrònica no reprogramable

SISTEMES DE SEGURETAT

· Encunyament per trencament de cable.
· Paracaigudes hidràulic.
· Tall de maniobra per afluixament de cables.
· Bateria d’emergència per tall de fluid elèctric.
· Renivelació automàtica.
· Temporitzador de seguretat final de recorregut.
· Polsador d’alarma.
· Llum d’emergència.
· Topall físic de recorregut.