977 311 494

Servei 24h

CATÀLEGS

ASCENSORS

ASCENSORS

ASCENSORS OMEGA POSA A LA SEVA DISPOSICIÓ UNA VARIADA GAMMA DE SOLUCIONS PROVISTES DELS AVANÇOS

tecnològics més innovadors del mercat. D´aquesta manera, estem segurs que aconseguim el millor servei per al client.

Els nostres productes estan orientats a aconseguir la màxima eficiència energètica, amb la finalitat d’integrar sempre els darrers requisits tècnics exigibles basant-nos sempre en el compliment de la normativa actual d’equips d’elevació.

Li oferim una alta gamma de materials i acabats personalitzats en funció de l’ambient que es vulgui obtenir: portes i cabines panoràmiques, materials antivandàlics, acers inoxidables especials en colors i terminacions, materials resistents a la intempèrie, etc. Una elecció encertada de l’ascensor dependrà de diferents factors com l’ús de l’ascensor, el nivell de trànsit de passatgers, les dimensions de la cabina, el recorregut màxim, el consum energètic, la possibilitat de disposar d’una sala de màquines, la disposició dels embarcaments, etc.

A les rehabilitacions, a més, poden existir limitacions als edificis per aconseguir els espais exigibles per la Normativa d’Ascensors. Això faria necessari aplicar uns requisits tècnics específics per a fosses i escapatòries reduïdes, que poden condicionar el model d’ascensor.

DOCUMENTACIÓ D’ASCENSORS

Ascensor Hidràulic

Ascensor Optimus

Ascensor Panoràmic

Ascensor Symbio