977 311 494

Servei 24h

ASCENSORS OMEGA

MODERNITZACIÓ

ASCENSORS

A ASCENSORES OMEGA ADAPTEM, REHABILITEM I ACTUALITZEM EL SEU ASCENSOR COM VULGUI O NECESSITI

La modernització es duu a terme per millorar l’estat tècnic i/o estètic de l’ascensor, millorant-ne el rendiment i l’eficiència energètica i adaptant-lo als requisits de les normatives de seguretat.

A causa de les actualitzacions relativament habituals en termes de regulació sobre ascensors de passatgers, la modernització i reparació d’ascensors és necessària a moltes comunitats de propietaris; de vegades per fer una adaptació que millori l’accessibilitat. Així, la renovació de l’ascensor és una oportunitat per millorar-lo sense haver de reemplaçar-lo per un de nou.

Rehabilitación de ascensores Reus

Depenent del tipus de modernització que el client vulgui i el nostre departament exclusiu aconselli, podem millorar l’accessibilitat dels usuaris, el confort d’ús, reduir el consum elèctric o aconseguir una estètica renovada amb múltiples acabats. Eliminar sorolls i brusquedats, tenir parades precises a nivell o donar un nou aire a la cabina són tasques habituals a la nostra empresa.

Adaptem qualsevol ascensor a la normativa vigent i esmenem els defectes que s’hagin detectat en una inspecció periòdica; tot això a preus ajustats i amb materials no exclusius de la nostra empresa que en faciliten el manteniment i disponibilitat.

Rehabilitación de ascensores